Takwim Persekolahan Sesi 2014

Takwim Persekolahan Sesi 2014. Perkongsian yang Luna nak kongsikan kali ini adalah tentang Takwim Persekolahan Sesi 2014 Dan Cuti Sekolah Tahun 2014

Takwim Persekolahan Sesi 2014 | Assalamualaikum dan Salam 1 Blogger kepada semua pembaca Fuh.My. Perkongsian yang Luna nak kongsikan kali ini adalah tentang Takwim Persekolahan Sesi 2014.

Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM)  telah mengeluarkan jadual sesi persekolahan untuk tahun 2014. Berikut adalah takwim pembelajaran dan cuti sekolah bagi setiap negeri di seluruh Malaysia.

logo kpmDibawah adalah jadual perincian persekolahan mengikut penggal yang dibahagi kepada 2 kumpulan iaitu Kumpulan A dan Kumpulan B :-

Takwim Persekolahan Sesi 2014

Kumpulan A – Sekolah-sekolah di negeri Kedah, Kelantan dan Terengganu.
Kumpulan B – Sekolah-sekolah Perlis, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Pahang, Sabah, Sarawak, WP Kuala Lumpur, WP Labuan & WP Putrajaya.
kumpulan A
kumpulan B
**Jumlah hari persekolahan termasuk cuti am

Semoga perkongsian ini memberi manfaat serta informasi yang berguna kepada guru, ibu bapa dan murid-murid sekolah rendah dan juga sekolah menengah.

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.

Luna Nana

Seorang yang suka mencuba sesuatu yang baru . Mencari informasi terkini mengenai kemasukan pelajar ke IPTA, SBP,biasiswa dan sebagainya. Ingin menjadikan Fuh.My sebagai medium informasi terkini pada abad ini. "Genggam bara biar sampai jadi abu" (^_^)

Comments

comments

2 thoughts on “Takwim Persekolahan Sesi 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge