JADUAL PEMBAYARAN GAJI KAKITANGAN AWAM 2014

JADUAL PEMBAYARAN GAJI KAKITANGAN AWAM 2014. Tarikh Pembayaran Gaji Kakitangan Kerajaan, e-Penyata Gaji, Download Jadual Pembayaran Gaji, Semak Gaji Online

JADUAL PEMBAYARAN GAJI KAKITANGAN AWAM 2014 | Assalamualaikum dan selamat sejahtera Dr Fuh ucapkan kepada semua pembaca yang dikasihi. Seperti yang diketahui, beberapa hari lalu telah dikeluarkan Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam 2014. Penjawat awam atau kakitangan kerajaan pastinya tidak sabar untuk melihat jadual pembayaran gaji kakitangan kerajaan 2014. Jadi disini Dr Fuh kongsikan JADUAL PEMBAYARAN GAJI KAKITANGAN AWAM 2014 untuk panduan semua kakitangan kerjaan atau penjawat awam.

Berikut adalah JADUAL PEMBAYARAN GAJI KAKITANGAN AWAM 2014 bagi kakitangan awam kerajaan:

JADUAL DAN TARIKH PEMBAYARAN GAJI 2014 (KAKITANGAN AWAM)
BULAN TARIKH KETERANGAN
Januari

 

23 Januari 2014

Khamis

Tahun Baru Cina

31 Jan – 1 Feb 2014

Februari

 

25 Februari 2014

Selasa

Mac

 

25 Mac 2014

Selasa

April

 

24 April 2014

Khamis

Mei

 

22 Mei 2014

Khamis

Pesta Kaamatan

30 – 31 Mei 2014

Jun

 

25 Jun 2014

Rabu

Hari Gawai

1 – 2 Jun 2014

Julai

 

22 Julai 2014

Selasa

Hari Raya Puasa

28 – 29 Julai 2014

Ogos

 

25 Ogos 2014

Isnin

September

 

25 September 2014

Khamis

Oktober

 

16 Oktober 2014

Khamis

Deepavali

23 Oktober 2014

November 25 November 2014

Selasa

Disember 18 Disember 2014

Khamis

Hari Krismas

25 Disember 2014

Sumber

Kepada mereka yang ingin save terus dalam PC atau ingin print jadual ini bolehlah DOWNLOAD JADUAL PEMBAYARAN GAJI KAKITANGAN AWAM 2014 yang Dr Fuh kongsikan dibawah ini. Semoga ianya bermanfaat kepada semua

 DOWNLOAD JADUAL PEMBAYARAN GAJI KAKITANGAN AWAM 2014

Jadual yang disediakan tertahkluk kepada pindaaan kementerian kewangan. Sebarang rombakan dan pindaan In Shaa Allah Dr Fuh akan update secepat mungkin. Bagi yang ingin semak slip gaji secara online bolehlah membuat semakan di laman e-penyata gaji.

Dr Fuh – Kalau dapat gaji awal tu sila lah berjimat cermat ye sebab baru-baru ni gaji sebelum Hari Raya Aidiladha masuk awal, then ada rakan-rakan Dr Fuh yang merungut gaji dah nak habis, nak tunggu next gaji macam tak sempat je. Hehe :)

Incoming search terms:

Tekan Untuk Teruskan Bacaan
The following two tabs change content below.
 JADUAL PEMBAYARAN GAJI KAKITANGAN AWAM 2014
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

4 thoughts on “JADUAL PEMBAYARAN GAJI KAKITANGAN AWAM 2014

  1. online computer store

    Then there are printers, faxes, scanners, mobile telephones, PDAs and possibly even projectors to consider.
    And this big screen Toshiba AS100 to display a different attitude in the application of its
    richer addition, the strengths of multimedia has always belonged to
    Toshiba, the notebook product line has always been permeated with “Easy – Media” concept, so naturally in flat products has been
    demonstrated. Shut total unimportant programs when your
    notebook depending on Hp Compaq NC6320 Battery pack as major power resource.
    online computer store recently posted…online computer storeMy Profile

    Reply
  2. Pingback: 10 Selebriti Yang Mati Akibat Daripada Penyalahgunaan Dadah | Malaysia Boleh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge